'United schakelt bij mislukken Sancho-deal door naar Coman'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 juni 2021 – Manchester United zal zich hoe dan ook versterken met een buitenspeler. Daarbij is Jadon Sancho eerste keus, maar net als tijdens de vorige transferzomer is het niet makkelijk om tot een akkoord te komen. Mocht de club er met Borussia Dortmund niet uitkomen, dan wil United doorschakelen naar Bayern München-aanvaller Kingsley Coman. 

'United schakelt bij mislukken Sancho-deal door naar Coman'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat wist Florian Plettenberg, hoofdredacteur van het Duitse Sport1 donderdagavond te melden. De journalist stelde dat ook Julian Nagelsmann, vanaf komend seizoen trainer van Der Rekordmeister op de hoogte is van de interesse uit Manchester. Zelf wil hij de aanvaller echter graag voor Bayern behouden.

De vraag is hoe Coman er zelf in staat. Volgens bronnen binnen de club wil de Fransman zelf zijn in 2023 aflopende verbintenis verlengen, maar liggen zijn zaakwaarnemers dwars. Naar verluidt was United ook vorig jaar al in gesprek met Coman en werd hem een salaris van liefst acht miljoen euro per jaar geboden, maar liet de club hem niet gaan. De vraagprijs wordt geschat op vijftig miljoen euro.

Sancho
Dat is nog altijd minder dan het bedrag dat Borussia Dortmund naar verluidt wil hebben voor de 21-jarige Sancho. Met de speler zelf zou United al akkoord zijn, maar met de club nog niet. In eerdere berichten werden vraagprijzen van 90 en 95 miljoen euro genoemd. Het eerste bod dat United vandaag heeft uitgebracht, zou zo'n 78 miljoen euro bedragen. 

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Premier League

    gerelateerd