'Vals alarm: PSV kreeg geen serieus bod van Nice voor Rosario'

24 juli 2021, 19:09

PSV heeft geen 'serieus' bod van OGC Nice op Pablo Rosario ontvangen. De controlerende middenvelder werd de afgelopen dagen sterk in verband gebracht aan een overstap naar de Côte d'Azur, omdat hij gezien was in een vliegtuig richting de Franse badplaats.

Dat heeft vooralsnog niets te maken met concrete interesse, weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden. Wellicht dat het nog zover komt, maar tot dusver is er geen serieus bod geweest op Rosario, die afgelopen seizoen nog een 'topspeler' werd genoemd door Roger Schmidt. De trainer lijkt van gedachten te zijn veranderd. De middenvelder is dit seizoen niet zeker van een basisplaats bij de Eindhovenaren.

In het Philips Stadion werd namelijk sterk geïnvesteerd voor het middenveld. Davy Pröpper kwam over van Brighton & Hove Albion, terwijl Marco van Ginkel transfervrij de overstap maakte van Chelsea naar Eindhoven. 

Elfrink stelt dat het 'goed mogelijk is' dat Rosario een bezoek bracht aan zaakwaarnemer Mino Raiola, in plaats van aan Nice. De Nederlandse agent is woonachtig in Monaco, wat zo'n twaalf kilometer van Nice af ligt. Raiola spreekt in zijn woonplaats vaker af met spelers die hij begeleidt. 

Het is al langer bekend dat PSV niet onwelwillend tegenover een transfer van Rosario staat. Bij het treffen met Galatasaray posteerde trainer Roger Schmidt de middenvelder op de bank. Hij gaf de voorkeur aan Van Ginkel en Sangaré. Wat technisch directeur John de Jong wil hebben voor de Nederlander is niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen