'PSV zo goed als rond met Nice; transfersom fors omhoog'

26 juli 2021, 22:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het duurt niet lang meer voordat Pablo Rosario vertrekt bij PSV. De Eindhovense club is op hoofdlijnen akkoord met het Franse OGC Nice over een transfer van de 24-jarige middenvelder. De club heeft daarbij de transfersom nog flink op weten te krikken: er wordt gesproken van een bedrag van naar schatting zes miljoen euro.

Dat meldde het Eindhovens Dagblad, hetzelfde medium dat een dag eerder nog berichtte over een Frans bod van vier miljoen euro. De krant schreef toen al te verwachten dat John de Jong over de transfersom nog wilde onderhandelen, wat goed gelukt lijkt te zijn. Naast de genoemde zes miljoen euro heeft PSV ook nog enkele bonussen bedongen.

Het akkoord kwam niet helemaal als een verrassing: eerder op de dag werd al bekend dat Rosario niet mee zou reizen met PSV naar Istanbul voor het duel in de voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Volgens het ED was hij zeker meegegaan, wanneer een akkoord nog niet dichtbij was geweest. Inmiddels kan Rosario afreizen naar Nice, waar hij zijn medische keuring zal ondergaan en zijn transfer zal afronden.

Lees ook: Rosario dicht bij transfer

Rosario lijkt niet de enige PSV'er die op weg is naar de uitgang. Donyell Malen kan ieder moment officieel gepresenteerd worden bij Borussia Dortmund en ook de kans dat Denzel Dumfries nog vertrekt wordt door de club 'levensgroot' geacht. Wat er met Mohamed Ihattaren staat te gebeuren, is onduidelijk. Hij meldde zich deze week ziek op de training en is er tegen Galatasaray eveneens niet bij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen