'FC Barcelona doet weigerende Moriba laatste ultieme aanbieding'

30 juli 2021 – FC Barcelona heeft de talentvolle middenvelder Ilaix Moriba (18) een ultieme nieuwe contractaanbieding gedaan. De twee partijen zitten momenteel in een impasse over een nieuwe verbintenis, waardoor Ronald Koeman hem in het B-team moet stallen van de clubleiding en niet kan meenemen in de voorbereiding.

'FC Barcelona doet weigerende Moriba laatste ultieme aanbieding'

'Ilaix speelt het heel hard om een nieuw contact te krijgen met een heel hoog salaris. FC Barcelona wil juist voorzichtig zijn in financieel moeilijke tijden en is terughoudend met het voorstel. In de hele zomer werd gesproken, waardoor de club nerveus is dat Ilaix in de zomer van 2022 transfervrij de deur uitloopt', schrijft Football Espana over de moeilijke situatie in Catalonië.

Iliax is een van de doorgebroken talenten onder Koeman vorig seizoen en kwam tot in totaal achttien officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij eenmaal scoorde en drie assists gaf. In de laatste vijf wedstrijden van het vorige La Liga-seizoen begon de middenvelder viermaal in de basisopstelling van Koeman.

Lees ook: 'Koeman verder zonder toptalent Moriba? Barça stelt ultimatum'

FC Barcelona zou niet bereid zijn om nog langer om de tuin te worden geleid door zaakwaarnemer Ferran Martinez, die telkens met nieuwe eisen kwam. De club deed daarom dit laatste ultieme aanbod. Toch is hij nog niet tevreden heeft hij laten doorschemeren in de Spaanse media, volgens hem zou het op enkele punten nog wel verbeterd zijn. Tot er een akkoord is, blijft Ilaix in het B-elftal van Barça.

LaLiga

gerelateerd