'Spurs-transfer in de maak: Koopmeiners en Botman profiteren'

3 augustus 2021, 13:19

Er is schot in de zaak wat betreft de transfer van Atalanta-verdediger Cristian Romero. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio kan de transfer van de Argentijn vandaag nog afgerond worden. Mogelijk is dat ook goed nieuws voor Nederlanders Teun Koopmeiners en Sven Botman, die in de belangstelling staan van de Italiaanse club. 

Botman wordt namelijk gezien als een van de twee mogelijkheden om Romero op te volgen in Bergamo. De verdediger maakte indruk in zijn eerste seizoen in de Ligue 1, waarin hij met Lille verrassend kampioen van Frankrijk werd. Een transfer naar Atalanta zou het gevolg kunnen zijn, al moet de club dan wel een bedrag van ongeveer 25 miljoen euro neerleggen. Merih Demiral van Juventus is de andere optie. In zijn geval zou het om een huurtransfer gaan. 

Nu de transfer van Romero eraan zit te komen, is het aan Atalanta om een keuze te maken tussen de twee genoemde opties. Wanneer de club een vervanger heeft gekozen, zal groen licht gegeven worden en kan Romero vertrekken naar Londen. De centrumverdediger zal Atalanta een bedrag van ongeveer 55 miljoen euro opleveren.

Koopmeiners

Dat laatste is bovendien interessant voor AZ-aanvoerder Teun Koopmeiners. De middenvelder leek deze zomer een transfer te gaan maken, maar doet vooralsnog gewoon de volledige voorbereiding mee bij AZ. In gesprek met De Telegraaf erkende hij deze week dat de inkomsten van de eventuele transfer van Romero deels voor hem gebruikt zouden kunnen worden. "Dat zou veel kunnen schelen, ja."

Lees ook: Koopmeiners eerlijk over transferperikelen: "Brengt stress mee"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen