'Inter haalt opvolger recordman Lukaku op in Rome'

11 augustus 2021, 12:49

Inter moet op zoek naar een nieuwe aanvalsleider, nu Romelu Lukaku zich bijna officieel weer speler van Chelsea mag noemen. De Belgische topspits levert naar verwachting een recordbedrag van 115 miljoen euro op. Omdat collega-aanvaller Lautaro Martínez ook mogelijk nog vertrekt, winkelt Inter in Rome.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is Edin Dzeko namelijk topkandidaat om aan de slag te gaan bij de Italiaanse landskampioen. De 35-jarige Bosniër wordt voor enkele miljoenen overgenomen van AS Roma. Het liefst zou Inter een van de duurste spitsen ter wereld terughalen als vervanger van Lukaku, maar de club verkeert in financieel zwaar weer. Naar verluidt heeft Dzeko een akkoord bereikt over een contract tot 2023,.

Wel is Inter bereid om twintig miljoen euro uit te trekken voor Denzel Dumfries, meldden diverse media eerder. Daarna is Inter nog niet klaar op de markt. Hoewel Martínez volgens Engelse geruchten akkoord zou zijn over een transfer naar Tottenham Hotspur, verwacht Inter dat hij in Italië blijft. De topclub hoopt nog een extra aanvaller naar San Siro te halen.

Met zeven goals afgelopen seizoen haalt Inter bepaald geen doelpuntenmachine aan boord. Toch zal ook het AS Roma van José Mourinho gaan speuren naar een nieuwe aanvaller. De Italiaanse subtopper heeft Tammy Abraham van Chelsea op het oog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen