Dest ziet Messi vertrekken: "Wat hij deed, was ongelooflijk"

13 augustus 2021, 21:16

Sergiño Dest mocht een seizoen met Lionel Messi voetballen bij FC Barcelona. Nu is de sterspeler vertrokken. Het zorgde voor een schok bij de vleugelverdediger, die vaak een tandem vormde met de Argentijn aan de rechterkant.

"Ik was zeker geschokt toen ik het nieuws hoorde, want iedereen hoopte dat hij zou blijven. Hij is de beste speler van de wereld. Voor iedereen was het een schok dat hij vertrok. Ik hoopte echt dat hij zou blijven, maar helaas kon hij dat niet", aldus de voormalig Ajacied tegenover ESPN. Door de Spaanse regelgeving mocht FC Barcelona hem niet inschrijven voor de competitiewedstrijden, zelfs niet als hij gratis ging spelen. 

Dest ziet de superster dus vertrekken, maar koestert de herinneringen uit het vorige seizoen. "Wat hij deed op het trainingsveld en tijdens wedstrijden, dat was ongelooflijk. Je ziet hoe hij die doelpunten maakt. Wat je ziet op tv of in het stadion, maar dan van dichtbij. Het is ongekend om hem dat te zien doen", aldus de verdediger, die niet te lang achteruit wil kijken. De focus moet namelijk op het nieuwe seizoen.

"We hebben hem allemaal in ons hart gesloten. Het voelt vreemd omdat hij hier zo lang heeft gespeeld en nu plots weg moest, maar we moeten verder. Met Messi is het makkelijker voetballen, maar als we een sterk collectief zijn, kunnen we veel bereiken", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen