Memphis reageert voor het eerst op het ontslag van Koeman

29 oktober 2021, 09:24

Memphis Depay heeft voor de eerste keer gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona. De Nederlandse aanvaller is de trainer die hem naar Camp Nou haalde dankbaar.

Op Instagram deelt Memphis een foto van zichzelf in zijn jongere jaren waar hij de hand van Koeman schudt. Later zouden de twee elkaar nog veel vaker tegenkomen. Bij het Nederlands elftal ontstond een klik tussen de speler en trainer, in Barcelona werden zij afgelopen zomer herenigd.

De hernieuwde samenwerking was slechts van korte duur, want Koeman werd in de nacht van woensdag op donderdag ontslagen. 'Jij gaf mijn carrière een nieuwe boost, daar ben ik je heel dankbaar voor', schrijft Memphis. 'Ik heb het grootste respect voor jou als trainer, maar nog meer voor jou als mens. Ik hoop dat we elkaar in de toekomst weer tegenkomen en zullen samenwerken. Thank you mister.'

Eerder reageerde Frenkie de Jong al op het vertrek van Koeman. 'Je bent een grote trainer en een geweldig persoon', schreef hij. Luuk de Jong, die volgens Spaanse media in navolging van Koeman [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/392505/koeman-ontslag-slecht-nieuws-voor-de-jong-xavi-wil-tweetal/,_blank,het veld moet ruimen], heeft zich nog niet uitgelaten over het ontslag van de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen