Campbell heeft opmerkelijke transfer in gedachten voor V/d Beek

15 november 2021, 13:25

Kevin Campbell adviseert Arsenal om een poging te wagen voor Donny van de Beek. De 24-jarige Nederlandse middenvelder komt bij Manchester United nauwelijks aan spelen toe en lijkt rijp voor een winters vertrek. Van de Beek staat er naar verluidt voor open om The Red Devils tijdelijk te verlaten en geniet belangstelling van Everton, Newcastle United en Wolverhampton Wanderers.

Campbell hoopt dat Arsenal zich bij het rijtje geïnteresseerde clubs voegt. "Het is niet zijn schuld dat hij niet speelt. Hij was ongelooflijk bij Ajax. Manchester United haalde hem en nu laten ze hem niet spelen. Ik wil alleen het beste voor Arsenal en ik denk dat Van de Beek iets kan toevoegen als hij de kans krijgt. The boy can play. Hij wil weg, dus misschien wil United hem wel uitlenen aan Arsenal", aldus de voormalig spits bij The Highbury Squad.

Van de Beek hoopte dit seizoen een serieuze kans te krijgen van Ole Gunnar Solskjaer, maar richting het einde van de eerste seizoenshelft heeft de middenvelder nog maar twee keer mogen opdraven in de Premier League. "Wat heeft het voor zin om een ongelukkige speler in je selectie te hebben? Het is duidelijk dat Ole het niet in hem ziet zitten. Deze jonge speler heeft ongelooflijke kwaliteiten en een geweldige instelling, maar moet wel spelen. Hij kan overal op het middenveld worden opgesteld. Hij kan als controleur, als nummer 8 en als aanvallende middenvelder spelen. Hij is dus veelzijdig."

The Daily Mail berichtte onlangs dat de spelers van Manchester United ook niet begrijpen dat Van de Beek niet meer speeltijd krijgt. De middenvelder wilde eigenlijk afgelopen zomer al de tijdelijke overstap naar een andere club maken, maar Solskjaer hield een vertrek van Van de Beek toen tegen. Nu de trainer nog steeds nauwelijks gebruikmaakt van de Oranje-international, lijkt een winters vertrek zeer waarschijnlijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen