Afellay oppert 'beste Feyenoord-transfer' bij Ajax

6 december 2021, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2021, 07:49

Arne Slot zou volgens Theo Janssen en Ibrahim Afellay de perfecte opvolger van Erik ten Hag zijn, mocht hij in de toekomst naar een andere club vertrekken. De coach van Feyenoord is uitstekend aan zijn nieuwe avontuur in Rotterdam begonnen en heeft zich daardoor interessant gemaakt voor Ajax, vinden de analytici.

Afellay is al vroeg in de uitzending van Studio Voetbal lovend over Slot. "Die man heeft zo veel voetbalverstand", begint de middenvelder, die constateert dat Feyenoord een gouden greep heeft gedaan door hem naar de Kuip te halen. "Over alles wat hij doet, heeft hij nagedacht. Hij heeft enorm veel voetbalgogme. In mijn ogen is Slot de beste aankoop van Feyenoord in de laatste vijf jaar."

Afellay vindt dan ook dat Ajax, mocht Erik ten Hag op de interesse van een van de Europese clubs ingaan, vol voor de Feyenoord-coach moet gaan. "De beste Ajax-trainer is toch wel Arne Slot in mijn ogen. Dan kunnen we wel weer gaan zeggen dat Ajax en Feyenoord gevoelig liggen... Maar qua uitstraling van de club, het voetbal dat hij wil spelen..."

Daar is Theo Janssen het mee eens. "Het kan niet zomaar, maar het zou wel terecht zijn. Arne Slot zou wel bij Ajax passen qua manier van spelen." Die transfer zou extreem gevoelig liggen, sowieso al door afgelopen zomer. Destijds verkaste Steven Berghuis voor 5,5 miljoen euro van Feyenoord naar de aartsrivaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen