'Meerdere clubs melden zich bij United voor Feyenoord-doelwit'

10 december 2021, 21:10

Het is nog altijd zeer de vraag of Feyenoord in januari aan de haal gaat met Amad Diallo. Het supertalent van Manchester United staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers. Er is echter veel concurrentie in de strijd om Diallo op huurbasis over te nemen.

De negentienjarige aanvaller zou eigenlijk afgelopen zomer door Feyenoord worden gehuurd van United. Dat ging destijds op het laatste moment niet door omdat Diallo geblesseerd raakte op de training. Feyenoord schakelde en wist zich in aanvallend opzicht te versterken met huurlingen Reiss Nelson (Arsenal) en Cyriel Dessers (KRC Genk).

Eerder werd al duidelijk dat technisch directeur Frank Arnesen de komst van Diallo daardoor niet uit zijn hoofd heeft gezet. Hij wil de ex-speler van Atalanta namelijk voor anderhalf jaar naar de Kuip halen. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zijn er veel meer kapers op de kust, al gaat hij niet op namen van clubs in.

Diallo is inmiddels weer helemaal fit en speelde afgelopen woensdag nog met United in de Champions League tegen Young Boys (1-1). De concurrentie in de voorhoede is echter moordend met teamgenoten als Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho, Edinson Cavani, Marcus Rashford en Anthony Martial. Een tijdelijk vertrek lijkt voor Diallo dus een goede optie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen