Ten Hag over prestaties B-ploeg en verlenging Feyenoord

16 december 2021 – Erik ten Hag beleefde woensdag met Ajax een makkelijke bekeravond. De trainer zette tegen de amateurs van Barendrecht zijn B-ploeg aan het werk en zag deze een eenvoudige 4-0 zege boeken. Na afloop had hij maar weinig aan te merken op de (veelal jonge) spelers die in actie kwamen.

Ten Hag over prestaties B-ploeg en verlenging Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Inzichten", antwoordde Ten Hag aan ESPN op de vraag wat hij van de wedstrijd heeft kunnen leren. "Hoe jonge jongens het doen in een wedstrijd, in de Arena, wat voor hun natuurlijk altijd een spannend moment is. Ik denk dat ze het veelal met bravoure hebben ingevuld", aldus de trainer, die slechts één verbeterpuntje wist te noemen. "Ik denk dat het elftal het naar behoren heeft gedaan, op één ding na: het benutten van kansen."

Dat ook Barendrecht nog enkele mogelijkheden kreeg, zag hij niet als groot pijnpunt. "Ik het begin was er een slordig momentje in de opbouw en na rust een uitglijder van Davy. Daar komt ook nog een afgekeurde goal uit voort. Maar verder heb ik niet zoveel kansen gezien van hun."

Lees ook: Ajax houdt in en boekt bescheiden overwinning op Barendrecht
Lees ook: Barendrechter weigert shirtje Ajax: "Dat gaat niet gebeuren"

Feyenoord
Terwijl de eerste keuzes van Ajax dus een week rust hebben in aanloop naar de Klassieker, speelde Feyenoord woensdag een verlenging tegen FC Twente. Ook Ten Hag kreeg dat mee. "Dat doet altijd pijn", reageerde hij. "Maar ze hebben met wat andere spelers gespeeld, dus daar zullen ze wel rekening mee hebben gehouden."

Lees ook: Slot heeft slecht nieuws: "Zou kunnen dat hij zondag niet haalt"

Reacties

Ajax

gerelateerd