Transferstunt in de maak: Feyenoord doet bod op Joey Veerman

22 december 2021, 23:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord draait momenteel uitstekend in de eigen competitie en lijkt serieus mee te kunnen doen om het kampioenschap dit jaar. De club wil alles op alles zetten en heeft deze transferwinter dus grootse plannen. Feyenoord heeft namelijk een bod uitgebracht op Joey Veerman. Dat wordt bevestigd door technisch manager van sc Heerenveen Ferry de Haan tegenover Voetbal International.

Veerman is dit seizoen het grote lichtpuntje bij het matig draaiende sc Heerenveen. De Volendammer staat na een half seizoen op drie goals en zes assists, maar valt voornamelijk op door zijn rol als spelmaker. Hij heeft zich daarmee in de kijker van Feyenoord gespeeld, dat nu dus een bod heeft uitgebracht. De Haan geeft aan dat de bal momenteel bij Heerenveen ligt.

"Het klopt dat Feyenoord zich heeft gemeld. Wij gaan ons nu beraden over wat wij verder gaan doen.'' Meer wilde De Haan er momenteel nog niet over kwijt. Enigszins opmerkelijk is het wel, gezien Veerman naar verluidt vele miljoenen moet kosten en Feyenoord niet heel ruim in de financiën zit. De vraag is daarom hoe groot het verschil tussen vraag en aanbod momenteel is.

Veerman maakte in 2016 al zijn debuut voor FC Volendam en dwong drie jaar later een transfer af naar Heerenveen. Vorig seizoen draaide hij al een geweldig jaar met zeven goals en tien assists en dit seizoen is hij wederom aardig op dreef. Al langer hangen er geruchten boven De Kuip dat investeerders geld willen steken in Feyenoord. Wellicht is dat de reden dat de club momenteel al naar versterkingen kijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen