Witte rook in Rotterdam: Toornstra verlengt contract bij Feyenoord

24 december 2021, 09:51

Jens Toornstra heeft zijn contract bij Feyenoord met één jaar verlengd. De aanvoerder van de Rotterdammers blijft daardoor tot de zomer van 2023 aan boord in De Kuip.

Directeur Frank Arnesen noemt Toornstra op de website van Feyenoord 'de verpersoonlijking van de identiteit van club'. "Onverzettelijk, altijd voorop te vinden in de strijd, nooit verzakend", zegt de Deen op de clubsite. "Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst. Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven."

Toornstra zelf is eveneens blij met zijn nieuwe contract. "Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel", aldus de middenvelder. "Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat heel erg fijn. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet."

Lees ook: 'Toornstra en Feyenoord akkoord over nieuw contract'

Toornstra kwam in 2014 naar Feyenoord van FC Utrecht, waar hij slechts één seizoen speelde. Tussen 2009 en 2013 droeg hij het shirt van ADO Den Haag om de schouders, dat hem op twintigjarige leeftijd wegplukte bij de amateurs van Alphense Boys. Toornstra heeft bij Feyenoord al 292 officiële duels achter zijn naam staan. De 32-jarige middenvelder had een aflopend contract in Rotterdam.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen