Juve maakt indruk op transfermarkt: "De Ligt, Chiesa en Vlahovic"

29 januari 2022, 19:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Juventus stelde afgelopen seizoen teleur en ook deze voetbaljaargang doet de ploeg het niet goed in de competitie. Op de transfermarkt maakt de Italiaanse grootmacht wel indruk, stelt Christian Vieri. De oud-voetballer ziet dat er veel toptalenten rondlopen in Turijn.

"Er is vaak kritiek op voorzitter Andrea Agnelli, maar kijk eens wat hij doet op de transfermarkt. Twee jaar geleden haalde hij Matthijs de Ligt, de beste verdediger van de wereld. Afgelopen jaar haalde hij Federico Chiesa en nu haalt hij Dusan Vlahovic voor zeventig miljoen euro. Dat zijn hele goede, jonge spelers, die meteen heel belangrijk kunnen zijn", vertelt hij bij Bobo TV.

Vlahovic maakte indruk bij Fiorentina en stond op de radar van meerdere clubs door zeventien keer te scoren in 21 wedstrijden. Vieri vindt het een slimme keuze om naar Juventus te gaan, terwijl ook Arsenal en Tottenham Hotspur in de wandelgangen genoemd werden. "Hij heeft gekozen voor een van de belangrijkste clubs in de wereld. Nu moet Allegri de ploeg aan de praat krijgen. Wat Juventus tot dusver heeft laten zien in dit seizoen, is onacceptabel. De club kan niet nog eens twee of drie jaar wachten om weer om de landstitel te strijden."

Mede door de komst van de Servische spits wordt er al weken gepraat over de toekomst van Alvaro Morata. De aanvaller wordt door Atlético Madrid verhuurd aan de Italiaanse club, maar daar weet hij niet zo erg te imponeren als in zijn eerste periode in Turijn, toen hij een transfer naar Real Madrid verdiende. "Morata is een goede speler, dat kan ik je vertellen. Niet voor niets wil Xavi hem naar Barcelona halen", besluit Vieri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen