'Vaccinatiestatus Weghorst stond mooiere transfer in de weg'

1 februari 2022, 14:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wout Weghorst maakte op Deadline Day de door hem gewenste transfer naar de Premier League. In Engeland gaat hij spelen voor Burnley, momenteel de hekkensluiter van de competitie. Het lijkt er echter op dat zijn vaccinatiestatus enkele andere, wellicht mooiere opties, in de weg heeft gestaan.

Weghorst gaf eerder openlijk aan dat hij zich liever niet laat vaccineren tegen het coronavirus. Dat kwam hem niet alleen in de media op veel kritiek te staan. Het zou namelijk ook veel geïnteresseerde clubs hebben afgeschrikt. Dat meldde althans het Duitse BILD.

De krant liet weten dat er nog veel meer interesse was in het vastleggen van Weghorst. Verschillende clubs uit Engeland, Italië en Spanje zouden bij VfL Wolfsburg hebben geïnformeerd, maar hebben uiteindelijk afgezien van een concreet bod door de vaccinatiestatus van de Nederlandse spits. Omdat Burnley de spelers hier vrij in laat, was die stap uiteindelijk wel een optie.

Weghorst zelf lijkt niettemin tevreden met de stap die hij nu heeft gemaakt. "Het is een droom van mij om in de Premier League te spelen. Die droom kan ik nu waarmaken", zei hij op de website van zijn oude club over zijn transfer.

Lees ook: Van Basten plaatst vraagtekens bij transfer Weghorst naar Burnley

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen