Feyenoord in gesprek met Van Persie over driejarig contract

6 februari 2022, 09:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopt een nieuwe Van Persie onder contract te krijgen. Shaqueel van Persie (15), de zoon van legende Robin van Persie, maakt in de jeugdopleiding derhalve veel indruk, dat er een eerste profcontractje voor hem klaarligt. De Rotterdammers hopen hem voor drie jaar te binden.

Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. De gesprekken tussen beide partijen zouden inmiddels al zijn opgestart, waar de Rotterdammers inzetten op een driejarige verbintenis. Volgens het medium is Feyenoord tevreden over de ontwikkeling van de linksbuiten, die dit seizoen bij het O16-team al tot vijf doelpunten kwam.

Shaqueel van Persie is de enige zoon die de oud-voetballer heeft. Daarnaast heeft Van Persie met zijn vrouw Bouchra ook nog een dochter, Dina. Shaqueel van Persie – die dit seizoen al een keer het mooiste doelpunt van de maand maakte in de jeugdopleiding van Feyenoord – speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van de Stadionclub. Daarvoor kwam hij ook uit voor Fenerbahce en Manchester City.

Lees ook: zoon Van Persie scoort met 'Schorpioengoal'

Vader Van Persie is momenteel samen met Brian Pinas ook de coach van Feyenoord O16-jaar. Daarnaast is de voormalig 102-voudig international, die twee periodes voor de club uit Rotterdam-Zuid speelde, ook actief bij het eerste elftal van Arne Slot, waar hij op trainingsdagen ondersteunende taken verricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen