FC Twente wil Hilgers met nieuw contract uit Feyenoord's handen houden

22 februari 2022, 17:46

FC Twente wil smaakmaker Mees Hilgers (20) graag langer behouden. De verdediger maakt dit seizoen veel indruk bij de Tukkers en kwam mede daardoor op de radar van Feyenoord, maar in Enschede wil men hem graag houden door zijn in 2023 aflopende contract open te breken en te verlengen.

Dat meldt TC/Tubantia dinsdagavond. FC Twente wil volgens het regionale dagblad de doorbraak van Hilgers belonen door met hem te onderhandelen over een nieuwe verbintenis. Daarbij gaat het volgens de ochtendkrant om het 'openbreken' van het contract, waarbij normaliter ook een verlenging zal plaatsvinden.

Dat geeft FC Twente in de (nabije) toekomst namelijk een betere onderhandelingspositie als er wel een geïnteresseerde club voor Hilgers aanklopt. De centrale verdediger werd eerder al vergeleken met Ajax-uitblinker Jurriën Timber. Ondanks de liesblessure waarmee hij momenteel kampt, speelde de verdediger dit seizoen al 22 officiële wedstrijden voor de ploeg van Ron Jans.

Lees ook: Hilgers wekt belangstelling Feyenoord: "Dat is mooi om te horen"

Verder kwam TC/Tubantia nogmaals met de bevestiging dat ook de komst van Sem Steijn inmiddels helemaal akkoord is. Dat bericht kwam eerder ook al naar buiten, maar dat de transfervrije middenvelder van ADO Den Haag nog niet is gepresenteerd, heeft met zijn zaakwaarnemer te maken. Die is is het buitenland, waardoor de overgang pas op 8 maart officieel wereldkundig zal worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen