'Raiola sprak met Kahn over transfer Gravenberch naar Bayern'

1 maart 2022, 18:30

De interesse van Bayern München in Ryan Gravenberch begint serieuze vormen aan te nemen. De middenvelder van Ajax heeft zijn contract nog altijd niet verlengd en lijkt komende zomer een stap te gaan maken. Het lijkt erop dat zijn nieuwe club de Duitse grootmacht gaat worden.

Volgens de bekende transferspecialist Fabrizio Romano is er in Monaco een ontmoeting geweest voor Gravenberch. Daar hebben zaakwaarnemer Mino Raiola en Bayern-voorzitter Oliver Kahn gesproken over een eventueel contract. Kahn heeft overigens nog geen contact gehad met Ajax over een transfer van de international van Oranje.

De negentienjarige Gravenberch ligt tot medio 2023 vast in de Johan Cruijff ArenA en Ajax wil die verbintenis graag verlengen. De speler zelf lijkt daar echter niet op in te gaan en ziet een stap naar de Allianz Arena wel zitten. Gravenberch was lange tijd een vaste basisklant, maar momenteel zet trainer Erik ten Hag hem regelmatig op de bank.

Raiola was overigens niet alleen voor Gravenberch in Monaco. Hij sprak daar namelijk ook met Manchester City, Real Madrid en FC Barcelona over een transfer van Erling Haaland. De spits heeft een contract tot medio 2024 bij Borussia Dortmund, maar is zo goed als zeker bezig aan zijn laatste maanden in het shirt van die club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen