Ajax zeer actief op transfermarkt, beloften uiterst productief

8 maart 2022, 00:30   Bijgewerkt: 7 maart 2022, 23:49

In de de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 7 maart.

The Guardian pakt uit: Ten Hag krijgt voorkeur boven Pochettino

Erik ten Hag kan zijn coachloopbaan bij Manchester United vervolgen. De Engelse topclub had aanvankelijk Mauricio Pochettino als topkandidaat en Ten Hag als belangrijkste alternatief, maar inmiddels lijken de rollen omgedraaid. Ten Hag heeft net wat meer streepjes voor dan zijn Argentijnse collega, die momenteel bij Paris Saint-Germain werkt.

Done deal: Ajax haalt met ex-PSV'er Tyton impuls voor titelstrijd

De kogel is door de kerk: Ajax heeft zich tot het einde van het seizoen versterkt met Przemyslaw Tyton. De 35-jarige Pool was transfervrij en kan daarom per direct aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag. De voormalig sluitpost van PSV gaat vanaf volgende week meetrainen bij de Amsterdammers.

Jong Ajax na spektakelstuk met negen (!) goals langs ADO

Giovanni Franken heeft een zeer teleurstellend debuut beleefd als hoofdcoach van ADO Den Haag. De na het ontslag van Ruud Brood doorgeschoven assistent ging met de Hagenaars pijnlijk ten onder op bezoek bij Jong Ajax. Na een vermakelijk duel stapte de Amsterdamse beloftenploeg met een 6-3 overwinning van het veld. ADO blijft daardoor slechts de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie.

Verweij komt met veelbelovende update over Ihattaren

Lange tijd heerste er radiostilte rond Mohamed Ihattaren, maar eindelijk is er een update over de negentienjarige middenvelder. Ihattaren verruilde Juventus deze winterstop voor een avontuur bij Ajax en krijgt in Amsterdam de tijd om zich op de achtergrond klaar te stomen voor een rentree op de Nederlandse velden.

Van de Beek gaat af tegen Spurs en moet vrezen voor degradatie

Everton is op bezoek bij Tottenham Hotspur nog dieper in de degradatiezorgen geduwd. Op bezoek in Londen werd de ploeg van Donny van de Beek compleet van de mat geveegd. De Spurs trakteerden de laagvlieger in de Premier League op een 5-0 nederlaag.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen