Heracles Almelo 'verbaasd' over transfer Vloet: 'Verre van rond'

25 maart 2022 – Heracles Almelo ontkent dat de transfer van Rai Vloet naar FC Astana al in kannen en kruiken is. De club uit Kazachstan kondigde vrijdag via de eigen clubkanalen reeds de komst van de middenvelder aan, maar de Eredivisie-club stelt dat er nog helemaal geen akkoord is bereikt. Derhalve was er ook verbazing over het nieuws dat naar buiten werd gebracht. 

Heracles Almelo 'verbaasd' over transfer Vloet: 'Verre van rond'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Op de clubsite van Heracles Almelo staat dan ook nog geen informatie over het (aanstaande) vertrek van Vloet, over wie wel al naar buiten kwam dat hij door het dodelijke ongeluk waarbij hij betrokken is, sowieso niet meer zou spelen voor de nummer dertien van Nederland. Maar tegenover ESPN laat de club eveneens weten nog geen akkoord te hebben bereikt met FC Astana.

Volgens de tv-zender is de deal 'nog verre van rond' en gaat Heracles ervanuit dat FC Astana zich nog wel zal melden in Almelo voor de onderhandelingen. 'Vloet is weliswaar door Heracles geschorst, maar staat nog wel onder contract in Almelo. Astana zal dus eerst de zaken met Heracles af moeten ronden. Dat is dus (nog) niet gelukt', weet de betaalzender.

Lees ook: Bij dodelijk ongeluk betrokken Rai Vloet (26) vindt nieuwe club

Vloet was in Nederland betrokken bij een dodelijk auto-ongeluk. Hoewel de rechter nog geen uitspraak heeft gedaan over de zaak, heeft het er alle schijn van dat hij met veel te veel alcohol achter het stuur zat en ook nog eens boven de tweehonderd kilometer per uur reed.

Bovendien loog hij daar later over, waardoor Heracles Almelo, dat hem in eerste instantie nog terughaalde bij het eerste elftal, opnieuw besloot te schorsen en zocht naar een definitief afscheid. Ook vanuit de supportersgroeperingen kwam er ontzettend veel kritiek op het toch laten voetballen van Vloet. Later werd duidelijk dat hij bij Heracles Almelo nooit meer zou voetballen, maar een officieel bericht dat zijn contract werd ontbonden, kwam er vooralsnog niet.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd