Nog geen witte rook rond Vloet: Heracles weigert transfersom

26 maart 2022 – Heracles en FC Astana hebben nog altijd geen definitief akkoord bereikt over de overgang van Rai Vloet. De middenvelder is bij Heracles uit de selectie gezet vanwege het veroorzaken van een dodelijk ongeval en mag daarom vertrekken, maar het is wachten tot de deal volledig rond is.

Nog geen witte rook rond Vloet: Heracles weigert transfersom

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Almeloërs waren vrijdag compleet verrast toen FC Astana de deal via de eigen kanalen bekendmaakte. Heracles heeft besloten zo zorgvuldig mogelijk te handelen in de eigen kwestie en zo verdere imagoschade te beperken. Zo wilde de club bijvoorbeeld eerst alle betrokkenen bij het ongeval op de hoogte stellen van de deal, zo meldt Tubantia.

Lees ook: Heracles Almelo 'verbaasd' over transfer Vloet: 'Verre van rond'

Vloet heeft een doorlopend contract bij Heracles Almelo, waardoor hij normaal gesproken voor een transfersom naar een andere club zou moeten verkassen. De Almelose formatie weigert echter akkoord te gaan met een mogelijk transferbedrag. De club wil namelijk allesbehalve geld verdienen aan de speler die de dood van een vierjarig jongetje op zijn geweten heeft.

De handelswijze van Heracles in de zaak rond Vloet werd eerder dit seizoen juist flink bekritiseerd. De clubleiding besloot hem mee te laten trainen, bij de wedstrijdselectie te laten en zelfs te laten invallen. Dat zorgde voor woedende reacties van sponsoren en de achterban.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd