De Ligt op weg naar persoonlijk record bij Juventus

10 april 2022, 09:59   Bijgewerkt: 10 april 2022, 10:47

Matthijs de Ligt (22) is op weg naar een persoonlijk record bij Juventus. De centrale verdediger kopte zaterdagavond vlak voor de pauze de cruciale gelijkmaker tegen de touwen, waarmee hij uiteindelijk een belangrijk aandeel had in de 1-2 zege op Cagliari. Het was zijn derde goal dit seizoen, waarmee hij op schema ligt om zijn pr (4 goals) te verbeteren.

"We begonnen slecht en kwamen meteen op achterstand. We speelden te traag, verloren de bal te makkelijk en dus maakten we het onszelf heel erg moeilijk. Maar gelukkig weten we uiteindelijk te winnen", zei de Nederlandse centrale verdediger meteen na het met 1-2 gewonnen duel tegenover Sky Italia.

Vorig weekend werd er door Juventus nog verloren van Internazionale, maar dat de Oude Dame een week moest wachten om revanche te nemen, daar baalde De Ligt van. "Ik speel het liefst direct na een nederlaag weer. We hebben nu nog maar één wedstrijd per week, we moeten hard trainen om te winnen en vandaag verdienden we de overwinning."

Lees ook: Scorende De Ligt houdt sprankje titelhoop Juventus in leven

De Ligt scoort, Cuadrado geeft aan

In totaal staat de teller van De Ligt in dienst van Juventus al op acht doelpunten in 111 officiële wedstrijden. Bij de laatste drie doelpunten, allen dit seizoen, was Juan Cuadrado de aangever bij het doelpunt van de Nederlander. Het record van vier doelpunten dateert uit zijn eerste Serie A-seizoen, vorig jaar bleef de teller slechts steken op één goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen