Perez noemt verrassende optie als opvolger van Ten Hag bij Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 april 2022 – In de bestuurskamer van Ajax zal men ongetwijfeld al druk bezig zijn met het opstellen van een schaduwlijst op trainersgebied. Erik ten Hag lijkt komende zomer de deur achter zich dicht te trekken in Amsterdam en dus moet Ajax op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Kenneth Perez heeft bij Voetbalpraat van ESPN een nieuwe naam opgeworpen.

Perez noemt verrassende optie als opvolger van Ten Hag bij Ajax

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eerder vielen de namen van Peter Bosz, Johnny Heitinga en Arne Slot al, maar Perez ziet nog een goede optie. "Ik denk aan Kasper Hjulmand. Dat zou op voorhand heel erg goed bij elkaar passen." Hjulmand is momenteel de bondscoach van Denemarken. Afgelopen zomer stuntte hij nog door de halve finale van het EK te halen. "Het is een tactisch sterke trainer en hij kan goed van systemen switchen."

Daarnaast denkt Perez dat de voetbalopvatting van Hjulmand goed past bij Ajax. "Hij heeft een hele duidelijke filosofie en weet wat hij wil. Dat heeft hem in de degradatiestrijd met FSV Mainz wel de kop gekost, maar het is lekker Nederlands, zou Ronald de Boer zeggen. Dat wordt bij Ajax wel op prijs gesteld, maar dan moet hij wel het WK laten schieten."

Lees ook: Hjulmand blikt terug op 'verrassing': "Spelers moesten overgeven"

Denemarken plaatste zich zeer overtuigend door in de groep met Schotland, Israël, Oostenrijk, Faeröer en Moldavië met slechts één nederlaag in tien wedstrijden bovenaan te eindigen. Het is nog de vraag hoe groot de kans is dat Hjulmand het WK laat schieten voor een baan bij Ajax.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd