Strand Larsen reageert op vermeende interesse van Feyenoord

20 april 2022 – Jörgen Strand Larsen ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten. De Noorse spits van FC Groningen werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar de Rotterdamse topclub, die voor komend seizoen op zoek moet naar een nieuwe nummer negen. Strand Larsen zou graag de overstap maken.

Strand Larsen reageert op vermeende interesse van Feyenoord

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ook Genoa werd afgelopen zomer als nieuwe werkgever genoemd voor de spits. "Daar blijf ik heel kalm onder, hoewel ik het wel zie als een enorm compliment. Toen ik las dat Feyenoord me een interessante spits vindt, was ik daar gewoon trots op. Wie zou dat niet zijn? Belangstelling van andere clubs is voor mij pure brandstof. Mijn droom is uiteindelijk om naar een grotere club te gaan en Feyenoord is een heel grote club", zegt hij tegen Voetbal International.

Strand Larsen lijkt bezig aan zijn afscheidstournee bij FC Groningen. "Voor mij zou het geen straf zijn om hier te blijven, want ik heb het enorm naar mijn zin. Tegelijkertijd ben ik heel open over mijn ambities. Voor elke jonge voetballer is een topclub zijn droom." Feyenoord lijkt daarvoor diep in de buidel te moeten tasten, aangezien de 22-jarige aanvaller nog een contract tot medio 2024 heeft.

De Noorse spits is aan een sterk seizoen bezig in de punt van de Groningse aanval. Strand Larsen was tot dusverre twaalf keer trefzeker in 28 Eredivisie-optredens. Bovendien scoorde hij drie keer in het bekertoernooi.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd