FC Barcelona 'kan Lewandowski niet betalen', Laporta woest

31 mei 2022, 22:20

FC Barcelona zou Robert Lewandowski op het lijstje hebben staan en de Poolse aanvaller wil graag naar Camp Nou komen. La Liga-voorzitter Javier Tebas heeft echter aangegeven dat de spits vooralsnog onbetaalbaar is voor de Catalaanse grootmacht binnen de regels van de Spaanse competitie, tot grote woede van preses Joan Laporta.

"Zoals de situatie er nu voorstaat, kan FC Barcelona hem zeker niet vastleggen binnen de regels. Ik weet niet wie ze gaan verkopen, Frenkie de Jong of Pedri, maar ze moeten eerst spelers verkopen als ze Lewandowski willen halen", benadrukte Tebas in de Spaanse media. Volgens hem staat FC Barcelona er financieel nog altijd ongekend slecht voor en noemde niet voor niets twee waardehebbende middenvelders. 

Maar die uitspraken vielen totaal verkeerd bij Laporta, die woedend reageerde. "Hij is een voorzitter voor álle clubs in La Liga", brieste de voorzitter van FC Barcelona over de uitingen van Tebas, met wie hij in het verleden al veel vaker in de clinch lag. "Ik weet niet of hij bewust of onbewust onze belangen schaadt, maar dat is wel wat hij doet met zijn uitspraken."

Lees ookLewandowski forceert breuk: "Mijn tijdperk bij Bayern is voorbij"

Volgens Laporta moet Tebas zich op de achtergrond houden wat deze transferzaken betreft. "Tebas wil zich graag profileren op de voorgrond, maar dat is helemaal niet de plaats waar hij zich zou moeten bezighouden." Recent liet Tebas zich ook al negatief uit over Kylian Mbappé, omdat hij besloot om bij Paris Saint-Germain te blijven in plaats van naar Real Madrid te gaan.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen