Pikante overstap na maand vertrokken trainer PEC Zwolle vrouwen

19 juni 2022 – Roeland ten Berge werd een maand geleden aangesteld als de nieuwe trainer van de PEC Zwolle vrouwen, maar eerder deze week ging er nog voor het seizoen was begonnen een streep door die samenwerking vanwege een kans bij een BVO die de trainer zou krijgen. Inmiddels is duidelijk dat rivaal Go Ahead Eagles de club is waar hij aan de slag gaat, waardoor het ook duidelijk is waarom dat niet in het persbericht werd gezet. 

Pikante overstap na maand vertrokken trainer PEC Zwolle vrouwen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De voormalig trainer van de sc Heerenveen vrouwen gaat als assistent van hoofdtrainer René Hake aan de slag in Deventer, waar hij eerder in de jeugdopleiding actief was. "Het is mooi om te zien dat er bij Go Ahead Eagles nog steeds heel veel mensen werken die er destijds ook al actief waren", reageert Ten Berge op zijn aanstelling, die hij een 'nu-of-nooit-kans' noemde bij zijn vertrek bij PEC Zwolle.

"Mijn nieuwe rol van assistent-trainer zal in het begin wellicht nog een klein beetje wennen zijn, aangezien ik de afgelopen jaren hoofdtrainer ben geweest. Maar ik heb een goed gevoel bij René Hake en de overige stafleden en ben eigenlijk vooral heel erg nieuwsgierig naar wat het nieuwe seizoen ons gaat brengen", vervolgt de nieuwe rechterhand van Hake.

Lees ookPEC Zwolle vrouwen zien trainer nog voor seizoensstart vertrekken

Ten Berge is overigens niet het enige nieuwe gezicht dat zondag tijdens de eerste training te zien is bij Go Ahead Eagles. Max Jansen (fysiotherapeut) en Tim van der Meulen (scientist/ performance) maken de technische staf vol.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd