Van Hooijdonk zet streep door mogelijke transfer naar Groningen

21 juni 2022 – Bologna kan Sydney van Hooijdonk niet gebruiken als pasmunt in een deal met FC Groningen. De 22-jarige spits wil zich niet laten verhuren aan de Trots van het Noorden, zo meldt Joost Blauwhof van BN De Stem op Twitter.

Van Hooijdonk zet streep door mogelijke transfer naar Groningen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bologna wil Jørgen Strand Larsen overnemen van Groningen en om het transferbedrag te drukken, zijn de Italianen bereid spelers de omgekeerde weg te laten bewandelen. De naam van Van Hooijdonk zou volgens Voetbal International zijn genoemd door Bologna, maar de spits ziet zichzelf niet in Groningen voetballen.

'Naar een rivaal van een goed gezinde werkgever zal Sydney van Hooijdonk nooit gaan, vertelt hij op het vliegveld van Bologna. In het noorden van het land is een kleine transferrel direct de kop ingedrukt. SC Heerenveen pakt opnieuw de pole in de race om zijn diensten', schrijft Blauwhof.

Voor sc Heerenveen is de mededeling van Van Hooijdonk goed nieuws. De Friezen willen de aanvaller namelijk nog een keer huren van Bologna. Het afgelopen half jaar speelde Van Hooijdonk ook op huurbasis in het Abe Lenstra Stadion. In vijftien wedstrijden was hij goed voor zeven doelpunten en één assist.

Lees ook: Bologna meldt zich officieel bij FC Groningen voor Strand Larsen

Reacties

Serie A

gerelateerd