FC Groningen wacht officieel nog altijd op bod van Bologna

23 juni 2022 – FC Groningen heeft nog geen officieel bod ontvangen van Bologna voor de diensten van aanvaller Jørgen Strand Larsen (22). Hoewel er in de Italiaanse media druk gespeculeerd werd over de transfer van de Noorse spits, is het formeel nog altijd muisstil in het hoge noorden.

FC Groningen wacht officieel nog altijd op bod van Bologna

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Voetbal International vrijdagmiddag althans. 'Veel geschreeuw en weinig wol dus aan Italiaanse zijde', staat er te lezen over de belangstelling in de diepe spits. Hoewel FC Groningen hem liever niet ziet vertrekken, wil de Noor wel zelf graag een volgende stap maken en kan hij derhalve voor het juiste bedrag vertrekken.

Volgens diverse Italiaanse media zou Bologna zo'n zes miljoen euro willen bieden op Strand Larsen, maar dat bedrag vindt FC Groningen veel te laag. Door veel succesvolle verkopen de laatste seizoenen is de financiële positie van de Eredivisie-club riant, wat ze extra speelruimte geeft in de onderhandelingen met de Serie A-club.

Lees ookVan Hooijdonk zet streep door mogelijke transfer naar Groningen

Geen Van Hooijdonk naar Groningen
Een van de opties die werd genoemd in de Italiaanse media was het inbrengen van Sydney van Hooijdonk in de deal met FC Groningen. De aanvaller zou dan, al dan niet op huurbasis, de omgekeerde weg bewandelen. Maar de jonge spits heeft aangegeven dat in elk geval niet te willen doen, vanwege zijn warme gevoelens voor rivaal sc Heerenveen, aan wie hij afgelopen seizoen uitgeleend werd en mogelijk ook komend jaar te bewonderen is. Het is een publiek geheim dat de Friezen proberen hem nog een jaar te huren.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd