'Flemming door transfer in rijtje met Van Bommel en Schuurs'

24 juni 2022 – Zian Flemming verruilt Fortuna Sittard voor Millwall FC, meldt De Limburger. Het betekent dat driemaal scheepsrecht is voor de aanvallende middenvelder, die afgelopen seizoen met zijn doelpunten een van de sterkhouders was bij de Eredivisionist.

'Flemming door transfer in rijtje met Van Bommel en Schuurs'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De aanvallende middenvelder werd de afgelopen twee transferperiodes ook al gelinkt aan de Engelse club, maar destijds wilden de Limburgers hem niet laten gaan. Nu was een overstap wel bespreekbaar. Fleming kon rekenen op 'heel veel' interesse. De keuze is uiteindelijk gevallen op de club uit het Championship. Niet alleen de middenvelder zal blij zijn met de transfer; Fortuna ziet de clubkas namelijk behoorlijk gespekt worden.

Fortuna zou niet iets minder dan drie miljoen euro verdienen aan de transfer, waardoor hij bij de best verkochte spelers uit de clubhistorie gaat horen. Mark van Bommel is de duurste speler met een verleden in Limburg. Hij leverde de club in het seizoen 1999/2000 circa 2,7 miljoen euro op, toen hij de overstap maakte naar PSV. Perr Schuurs, die momenteel bij Ajax onder contract staat, zorgde voor twee miljoen euro aan inkomsten toen hij naar Amsterdam ging.

Millwall eindigde afgelopen seizoen als twaalfde op het tweede niveau van Engeland. De club was afgelopen winter ook in de markt voor Bart Ramselaar van FC Utrecht. Hij lijkt een transfer naar de Londenaren inmiddels te kunnen vergeten door de overstap van Flemming.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd