'United probeert Malacia-transfer te kapen, al akkoord met Feyenoord'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 juni 2022 – Het is nog altijd onduidelijk waar Tyrell Malacia met ingang van volgend seizoen speelt. De verdediger leek op weg naar Olympique Lyonnais, maar de Fransen hebben diens handtekening nog niet binnen. Zij beginnen inmiddels te vrezen, want Manchester United dreigt een stokje te gaan steken voor een transfer van Malacia naar Frankrijk. Dat meldt Fabrizio Romano althans.

'United probeert Malacia-transfer te kapen, al akkoord met Feyenoord'

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar Manchester United druk bezig is met de komst van Frenkie de Jong, daar richt de nieuwe werkgever van Erik ten Hag zich in de tussentijd ook op versterkingen voor andere posities. De linksbackpositie is één van de plekken op het veld die een kwaliteitsinjectie kunnen gebruiken. Hoewel Luke Shaw de voorbije jaren een goede indruk heeft gemaakt, wordt de naam van Malacia al lange tijd in verband gebracht met Manchester United. Ten Hag is namelijk voornemens om aanvallender te gaan spelen en daarvoor zou Malacia meer geschikt zijn dan Shaw. Daarnaast loopt de Engelsman regelmatig tegen een schorsing aan. 

Malacia leek echter op weg naar Olympique Lyonnais. De Fransen waren mondeling akkoord met Feyenoord, maar de handtekening van Malacia bleef uit. ''Het is die club nog niet gelukt om hem met een shirtje van die club te laten poseren. Dus daar zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen'', zei Feyenoord-trainer Arne Slot maandag nog tijdens zijn persconferentie. Van een transfer naar de nummer acht van Frankrijk in het afgelopen seizoen lijkt het nu ook niet meer te gaan komen. Volgens Romano wil Manchester United de transfer 'kapen' en lopen er gesprekken met de Rotterdammers.

Martijn Krabbendam doet er nog een schepje bovenop. 'Feyenoord heeft gisteravond een akkoord bereikt met Manchester United', schrijft de verslaggever van Voetbal International. Daarmee lijkt Malacia dus toch op weg naar Old Trafford, waar hij de eerste aanwinst van Ten Hag moet worden. Malacia heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2024, maar heeft er geen geheim van gemaakt deze zomer een nieuwe stap te willen zetten. 

Inzetten op voetbal? Trap af op Jacks.nl en scoor een gratis bet tot €50!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd