Ajax smijt weer met miljoenen; opvolger van Martínez is binnen

16 juli 2022, 21:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax gaat zich snel versterken met Calvin Bassey. De naam van de verdediger van Rangers FC ging al langer rond in de Johan Cruijff ArenA. Nu is een deal aanstaande en kan de talentvolle Nigeriaan afreizen naar Amsterdam. Daar wordt hij nog dit weekend medisch gekeurd.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano is de transfer dit weekend in een stroomversnelling gekomen. Rangers staat volgens hem op het punt om een bod van 22 miljoen euro vanuit Amsterdam te accepteren. Daarmee troeft Ajax het Engelse Brighton & Hove Albion af. Die club wilde Bassey graag vanuit Schotland naar de Premier League halen.

Het lijkt er nu op dat Bassey snel medisch gekeurd gaat worden in Amsterdam. Zodoende slaat Ajax op een dag drie belangrijke slagen op de transfermarkt. Naast Bassey lijkt ook de komst van Francisco Conceição (FC Porto) en Brian Brobbey (RB Leipzig) een kwestie van tijd. Bassey wordt de opvolger van Lisandro Martínez, die op zijn beurt naar Manchester United vertrekt.

Lees ook: Kassa voor Ajax; alleen De Jong en De Ligt duurder dan Martínez

Bassey werd geboren in Italië en bezit de Engelse en Nigeriaanse nationaliteit. De verdediger heeft inmiddels gekozen voor een interlandloopbaan bij Nigeria. Hij stond nog tot medio 2024 onder contract bij Rangers, waar Giovanni van Bronckhorst zijn manager was. De linkspoot is na Steven Bergwijn de tweede grote aanwinst, al zullen er snel meer volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HoseiShahriari16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

I think Matviyenko is better

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al het goei komt uit Amsterdam, Schreuder nog een transfer, dan t winnen van de CL ,en dan PSV daar overheen laten struikelen :-)D

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heb jij toch tegen Schreuder? En onderbouw het eens.

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie het gewoon niet zitten met hem bij Ajax ,na met Ronald Koeman gewerkt te hebben bij Barca ,ben ik bang dat de swong nooit meer zal terug keren bij Ajax, zoals met Ten Hag, de Intensiteit gehalte daalt steeds meer en meer , geen JC r.i.p DNA in deze Man . Uit

TZuiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Yes Ajax gaat dit jaar vies naast de pot pissen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen