'Nicolás Tagliafico nadert akkoord over transfer naar Ligue 1'

19 juli 2022, 11:34

Nicolás Tagliafico staat op het punt zijn loopbaan te vervolgen in de Franse Ligue 1. De Argentijnse linksback gaat Ajax na vier jaar verlaten voor een avontuur bij het Franse Olympique Lyon, dat een persoonlijk akkoord nadert met de verdediger van de Amsterdammers.

Dat meldt L'Équipe. De komst van Tagliafico is topprioriteit voor de werkgever van Peter Bosz, die eerder naast de komst van Tyrell Malacia greep. De Nederlander leek op weg naar de Franse competitie, maar hij koos voor een droomtransfer naar Manchester United. Olympique Lyon schakelde meteen en zette sindsdien vol in op de komst van Tagliafico.

De Argentijn heeft nog een eenjarige verbintenis in Amsterdam, maar kreeg van de technische leiding de toezegging dat hij deze zomer voor een gelimiteerde transfersom op zoek mag naar een nieuwe werkgever. Afgelopen winter was FC Barcelona geïnteresseerd, maar destijds blokkeerden de Amsterdammers een overstap met het oog op de titelrace.

Lyon gaat circa vier miljoen euro betalen voor de publiekslieveling van Ajax, dat zich deze zomer versterkte met Owen Wijndal. Mocht de deal met Tagliafico onverhoopt mislukken, geldt Quentin Merlin als plan B. De linksback van Nantes heeft echter een prijskaartje van tien miljoen euro.

Lees ook: Dubbele opsteker voor Ajax uit ziekenboeg: duo keert terug

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo jammer maar ik gun het Nico En bij Bosz kan Nico nog hele mooie dingen laten zien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen