Teleurgesteld Feyenoord sluit voorbereiding af in lege Kuip

25 juli 2022, 16:15

De oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Osasuna van aanstaande zondag wordt achter gesloten deuren gespeeld. De Rotterdammers melden via de officiële kanalen dat de gemeente geen toestemming geeft om het vriendschappelijke duel met publiek af te werken.

Feyenoord schrijft in het persbericht het besluit van de gemeente te betreuren. Volgens RTV Rijnmond zijn er zondagmiddag meerdere evenementen in de stad, waardoor het niet is gelukt om de vergunningen voor de oefenwedstrijd rond te krijgen. De ontmoeting met Osasuna is zondag wel live te zien op ESPN.

De wedstrijd tegen Osasuna geldt als afsluiting van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Die is tot nu toe allesbehalve soepel verlopen. Feyenoord verloor drie van de vier oefenwedstrijden en wist maar twee keer te scoren. Tegen FC Kopenhagen (0-7), Union St. Gillis (4-0) en Olympique Lyon (0-2) werd verloren. Alleen Red Bull Salzburg (1-2) werd verslagen.

Voor Feyenoord aantreedt tegen Osasuna, oefenen de Rotterdammers midweeks nog tegen NAC Breda. De ploeg van trainer Arne Slot begint over een kleine twee weken aan het nieuwe seizoen. Op zondag 7 augustus staat de seizoensopener tegen Vitesse op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen