Torino 'belangrijke kandidaat', maar meer clubs willen Schuurs

29 juli 2022, 10:56

Ajax en Perr Schuurs lijken deze zomer uit elkaar te gaan. De 22-jarige verdediger wil wekelijks spelen, maar heeft in Amsterdam geen uitzicht op een basisplaats. In Italië wordt gemeld dat een delegatie van Torino naar Nederland is afgereisd om een deal met Ajax af te ronden, maar volgens zaakwaarnemer Wessel Weezenberg zijn er nog veel meer clubs met concrete belangstelling voor Schuurs.

Schuurs prijkt vrijdag op de voorpagina van de Italiaanse krant Tuttosport. Dat komt omdat de centrale verdediger bovenaan het wensenlijstje van Torino staat. "Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr", laat zaakwaarnemer Weezenberg weten aan De Telegraaf. "De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft."

Hoewel Schuurs naar een vertrek bij Ajax neigt, wil de Amsterdamse club hem vanwege 'diens kwaliteiten en voorbeeldige houding' eigenlijk niet kwijt. Tegelijkertijd heeft Ajax begrip voor het standpunt van de verdediger, die door de aanwezigheid van Jurriën Timber genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. Schuurs heeft van technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar te horen gekregen dat hij alleen mag vertrekken als er een bedrag op tafel komt waarmee de club een directe vervanger kan aantrekken. Het zou gaan om een transfersom van 12 miljoen euro.

Weezenberg wil niet kwijt welke clubs naast Torino in de markt zijn voor Schuurs. In Italiaanse media werden deze week Fiorentina en Bologna nog in verband gebracht met de centrale verdediger. Schuurs is ook meerdere keren gelinkt aan OGC Nice.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen