'Feyenoord dacht aan Ajax-target Sánchez, maar bod was te laag'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Ajax zou zijn pijlen gericht hebben op rechtsback Jorge Sánchez. De verdediger stond ook op het lijstje van Feyenoord, maar het werd al snel duidelijk dat de Rotterdammers niet genoeg wilden betalen om tot een deal te komen.

'Feyenoord dacht aan Ajax-target Sánchez, maar bod was te laag'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De vleugelverdediger van Club América staat niet alleen bij de Eredivisieclubs op de radar; ook vanuit Spanje en Engeland zou er interesse zijn in de international van Mexico. Feyenoord was echter wel de ploeg die het eerst concreet werd. Marca Claro weet dat het bod van de Rotterdammers zonder pardon van tafel werd geveegd. De Telegraaf meldde vrijdag dat de Amsterdammers hem voor ongeveer vijf miljoen euro kunnen oppikken.

Tot dusver lijkt Feyenoord vooral naar linkervleugelverdedigers te zoeken, aangezien Tyrell Malacia voor ongeveer vijftien miljoen euro vertrok naar Manchester United. Derry John Murkin van FC Volendam, Dávid Hancko van Sparta Praag en San Jose Earthquakes-verdediger Marcos López werden tot dusver genoemd om de international van het Nederlands elftal te vervangen. Aan de rechterkant beschikt Arne Slot over Marcus Pedersen en Lutsharel Geertruida, maar laatstgenoemde kan ook als centrale verdediger of controlerende middenvelder uit de voeten.

Devyne Rensch
Bij Ajax moet Jorge Sánchez, als hij daadwerkelijk komt, de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch. De vleugelverdediger kreeg deze voorbereiding de kans om zich te laten zien aan Alfred Schreuder, maar wist alle twijfels niet weg te nemen. Na het vertrek van Noussair Mazraoui moet er sowieso iemand bij op die positie.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd