RKC Waalwijk
1 – 0
Sparta

ESPN heeft slecht nieuws voor Ajax: 'Sanchez mag niet vertrekken'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 juli 2022 – Jorge Sanchez lijkt niet de nieuwe rechtsback van Ajax te gaan worden. De Amsterdammers zijn sinds deze week in de race voor de handtekening van de 24-jarige Mexicaan, die zou moeten overkomen van Club América. Mexicaanse media geven de club echter weinig kans.

ESPN heeft slecht nieuws voor Ajax: 'Sanchez mag niet vertrekken'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Als we journalist John Sutcliffe mogen geloven, kan er een streep door de naam van Sanchez. 'Ik kan bevestigen dat Jorge Sanchez Club América níét zal verlaten', schreef de verslaggever van het Mexicaanse ESPN op Twitter. Dat zou dus betekenen dat de Engelse en Spaanse clubs die volgens De Telegraaf ook hopen op zijn handtekening, eveneens misgrijpen.

Lees ook: 'Ajax wil Engelse en Spaanse clubs aftroeven met nieuwe rechtsback'

De vraag is of Ajax toch zal blijven proberen om de 21-voudig Mexicaans international binnen te halen. Ondanks zijn vele ervaring in de Mexicaanse competitie (bijna tweehonderd wedstrijden) en zijn langlopende contract tot 2025, zei verslaggever Mike Verweij eerder nog dat hij voor 'slechts' vijf miljoen euro op te halen zou zijn.

Rechtsback Ajax
Een extra rechtsback is voor Ajax-trainer Alfred Schreuder geen overbodige luxe. Na het vertrek van Noussair Mazraoui beschikt hij alleen nog over Devyne Rensch en Sean Klaiber, van wie laatstgenoemde al te licht bevonden zou zijn. In de zoektocht naar een versterking op die positie werd eerder deze week ook oud-PSV'er Santiago Arias genoemd.

Lees ook: 'Ajax hoopt nog op drie versterkingen; oud-PSV'er Arias aangeboden'

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd