Telegraaf: Ajax vindt negentienjarige opvolger Schuurs in Turkije

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 augustus 2022 – Ajax staat op het punt door te selecteren in de eigen achterhoede. Perr Schuurs staat al een tijdlang voor een vertrek naar de Italiaanse Serie A, en dat willen de Amsterdammers nu opvangen met de komst van Ahmetcan Kaplan. De negentienjarige Turk is nu nog speler van regerend landskampioen Trabzonspor.

Telegraaf: Ajax vindt negentienjarige opvolger Schuurs in Turkije

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schreef De Telegraaf dinsdagmiddag. Kaplan zou al langer op de scoutingslijst van Ajax staan. Vorig seizoen debuteerde de linkspoot in het eerste elftal van Trabzonspor, waar hij tot dusver achttien officiële duels speelde. Daarnaast doorliep hij ook de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Turkije. Bij zijn huidige club ligt Kaplan nog vast tot medio 2026, maar voor zo'n tien miljoen euro zou Ajax hem moeten kunnen binnenhalen. 

Ajax zal pas daadwerkelijk doorpakken voor Kaplan wanneer Schuurs vertrekt. Toch zou dat scenario al snel werkelijk kunnen worden. Torino heeft Schuurs al even in het vizier en heeft momenteel een bod van negen miljoen euro 'vast' plus drie miljoen aan bonussen op tafel gelegd. Ook Bologna en een derde, bij de krant nog onbekende Italiaanse club zou nog altijd hopen op de komst van Schuurs. 

Renovatie
De komst van Kaplan als vervanger van Schuurs zou de volgende stap zijn in de grote renovatie die de achterhoede van Ajax dit seizoen doormaakt. Tot dusver vertrokken Noussair Mazraoui (Bayern München), Lisandro Martínez (Manchester United) en Nicolás Tagliafico (Lyon) al bij de regerend landskampioen. Daar kwamen Calvin Bassey (Rangers FC), Owen Wijndal (AZ) en Jorge Sánchez (Club América, moet nog worden bevestigd) voor terug. 

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd