Turbulent avondje voor Nederlandse clubs, Ajax wijst United de deur

19 augustus 2022, 00:30   Bijgewerkt: 18 augustus 2022, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 18 augustus.

'Ajax wil Antony niet laten gaan en weigert astronomisch bod'

Het blijft de vraag of Antony na 31 augustus nog speler is van Ajax. De Braziliaan wordt al de hele zomer in verband gebracht met een transfer naar Manchester United, dat het ondanks een enorm hoog prijskaartje blijft proberen. Een nieuw bod van naar verluidt 80 miljoen euro is echter afgewezen door Ajax.

FC Twente verliest, maar mag blijven hopen op Europees ticket

FC Twente heeft, ondanks een 2-1 nederlaag tegen Fiorentina, nog altijd hoop op Conference League kwalificatie. Na een uiterst dramatische eerste helft, waar de Tukkers heel vroeg tegen een 2-0 achterstand aankeken, vonden ze de aansluiting via invaller Vaclav Cerny. In Enschede wacht FC Twente volgende week dus nog een flinke klus, maar hebben ze nog alles om voor te spelen.

AZ wint ook derde Europese thuisduel en kan groepsfase ruiken

AZ heeft donderdagavond een volgende stap gezet richting de groepsfase van de UEFA Conference League. De Alkmaarders waren in de eerste wedstrijd van het tweeluik met Gil Vicente met 4-0 te sterk. Over een week wordt de return gespeeld in Portugal.

'United heeft toch beet; Ten Hag krijgt gewenste middenvelder'

Casemiro lijkt hard op weg naar Manchester United. De dertigjarige middenvelder staat al een tijdje hoog op het verlanglijstje van manager Erik ten Hag, die eindelijk een succesje lijkt te boeken op de transfermarkt. Casemiro moet de vierde aanwinst van deze zomer gaan worden.

Verheydt baalt van 'cowboyverhalen': "Ik ben door niemand gebeld"

Bij ADO Den Haag is vol verbazing gereageerd op het uitgelekte salaris van Thomas Verheydt. De aanvaller zou volgens geruchten de bestbetaalde speler uit de clubgeschiedenis zijn sinds deze zomer, maar volgens de hoofdrolspeler en de algemeen directeur is daar niets van waar.

Ajax slaat slag: Timber verlengt contract, ondanks interesse

Ajax en Jurriën Timber gaan langer met elkaar door. Speler en club hebben een akkoord bereikt over een verlenging van het contract. Waar de verdediger in eerste instantie tot medio 2024 vastlag in de Johan Cruijff ArenA, is daar inmiddels een jaar bijgekomen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen