'Drommel kan naar België; PSV zet streep door eventuele transfer'

23 augustus 2022, 21:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joël Drommel heeft deze transferperiode de mogelijkheid om PSV achter zich te laten. De tweede doelman van de Eindhovenaren staat op het verlanglijstje van twee Belgische clubs. PSV ziet het echter niet zitten om de sluitpost nu nog te laten vertrekken uit het Philips Stadion.

Volgens onder meer Voetbal International en het Eindhovens Dagblad is er interesse voor Drommel. Zo zou hij bij RSC Anderlecht welkom zijn als nieuwe tweede doelman. De club uit Brussel nam onlangs namelijk afscheid van Timon Wellenreuther, die inmiddels bij Feyenoord speelt. Een stap naar Anderlecht zou echter niet voor de hand liggen, aangezien Drommel zijn zinnen heeft gezet op speeltijd. Als tweede doelman achter Hendrik Van Crombrugge gaat dat niet lukken.

Ook KAA Gent zou hebben geïnformeerd naar de mogelijkheden rond Drommel. PSV ziet het echter niet zitten om een week voor het sluiten van de transfermarkt nog tijdelijk afscheid te nemen van de goalie. Drommel mag alleen nog vertrekken als PSV er in de slotfase nog in slaagt om een vervanger naar Eindhoven te halen. Dat is niet de prioriteit van de Eindhovenaren, die de keeper hebben medegedeeld dat hij naar alle waarschijnlijkheid gewoon bij PSV moet blijven.

Drommel (25) is begonnen aan zijn tweede seizoen bij PSV, dat hem in de zomer van 2021 voor 3,5 miljoen euro overnam van FC Twente. De voormalig jeugdinternational van Oranje begon nog als eerste keeper, maar verloor zijn plek onder de lat vervolgens aan Yvon Mvogo. Momenteel ziet trainer Ruud van Nistelrooij in Walter Benítez zijn eerste doelman en moet Drommel vooral geduld hebben. De in Bussem geboren sluitpost ligt nog tot medio 2026 vast bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen