Gorter verandert na 'goed gesprek' met Schreuder van standpunt

25 augustus 2022, 14:39

Jay Gorter maakt het seizoen gewoon af bij Ajax, zo meldt ESPN. De 22-jarige doelman overwoog een vertrek, maar is na een gesprek met trainer Alfred Schreuder van gedachten veranderd.

Het nieuws dat Gorter een vertrek overwoog werd twee weken geleden naar buiten gebracht door transferspecialist Fabrizio Romano. De keeper wil regelmatig aan spelen toekomen en dat lijkt bij Ajax dit seizoen niet te gaan gebeuren.

Gorter begon het seizoen nog als basisspeler. In de strijd om de Johan Cruijff ArenA tegen PSV (3-5) kreeg hij de voorkeur boven Remko Pasveer. Twee fouten kostten hem direct zijn basisplaats. Pasveer krijgt sinds de Eredivisie is begonnen de voorkeur onder de lat en dat lijkt op korte termijn niet te gaan veranderen.

Nu Gorter heeft besloten te blijven, hoeft Ajax niet de transfermarkt op om een nieuwe keeper aan te trekken. De Amsterdammers moeten mogelijk nog wel op zoek naar een aanvallende versterking, daar Antony in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United staat. Hakim Ziyech was in beeld als opvolger van Antony, maar zijn komst lijkt lastig te worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen