'Ajax kan nieuw bod verwachten: veertig miljoen voor Álvarez'

26 augustus 2022, 23:45

Ajax dreigt in de laatste week van de transfermarkt naast Antony nóg een basiskracht kwijt te raken. Edson Álvarez staat nog altijd in de belangstelling van Newcastle United, dat het bod op de Mexicaanse middenvelder inmiddels verhoogd zou hebben. De clubs is bereid veertig miljoen euro voor hem neer te leggen.

Al vaker klonken deze zomer verhalen over interesse in Álvarez, maar erg concreet werd dit tot dusver niet. Het Mexicaanse Zona TUDN meldde vrijdagavond echter dat Newcastle nu wel door wil pakken. Nadat een eerder bod van dertig miljoen euro niet genoeg bleek, willen The Magpies daar nu nog eens tien miljoen euro aan toevoegen.

Binnenkort kunnen de Amsterdammers dus een nieuw bod verwachten. De vraag is hoe Ajax tegenover het vertrek van de middenvelder staat. Trainer Alfred Schreuder gaf eerder al aan dat er al genoeg basisspelers zijn vertrokken, en Ajax laat in de soap rond Antony al zien dat ook hoge transfersommen daar weinig aan veranderen.

Transfers Newcastle United 

Het aanstaande bod van Newcastle op Álvarez past in het rijtje van de eerdere transfers die de club deze zomer deed. Zo werd vrijdag nog de transfer van Alexander Isak afgerond, die voor liefst 70 miljoen euro - een clubrecord - werd overgenomen van Real Sociedad. Eerder kwam ook Sven Botman voor 37 miljoen over van Lille. 

Lees ook: Newcastle maakt van Alexander Isak duurste aankoop ooit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Met nog maar enkele dagen te gaan is dat gewoon een te laag bod. Daar gaat Ajax geen moment over nadenken. Denk sowieso dat Alvarez niet weg mag en wil omdat net zijn boezemvriend bij de club gehaald is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen