Sow hoopt op begrip bij De Graafschap na transfersoap

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 september 2022 – Aanvaller Sylla Sow (26) maakte afgelopen week geen vrienden bij De Graafschap. De Eerste Divisie-club betaalde het ticket van de spits naar Nederland en had een mondeling akkoord met de buitenspeler. Op het laatste moment koos hij echter voor een avontuur een niveautje hoger in de Eredivisie bij Go Ahead Eagles, dat hem overnam van Sheffield Wednesday.

Sow hoopt op begrip bij De Graafschap na transfersoap

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het was een rollercoaster", blikte de voormalig speler van FC Utrecht tegenover ESPN terug op de ontwikkelingen deze week in de laatste dagen van de transfermarkt. "Ik heb vele dieptepunten meegemaakt. Veel stress. Maar ik ben blij dat ik in de Eredivisie mag spelen voor zo'n mooie club." Sow en zijn zaakwaarnemer gingen na deze soap ook uit elkaar.

Of hij de boosheid bij De Graafschap kan begrijpen? "Ze weten dat dit geen persoonlijke keuze was, maar puur carrière gericht", aldus Sow. "Ik had nog niet getekend bij De Graafschap en zat het contract te lezen toen Go Ahead Eagles zich heeft meldde met een voorstel. Ik ben blij dat ik hier ben", zei hij na zijn invalbeurt tegen Feyenoord.

Lees ookSow maakt geen vrienden in Doetinchem en tekent bij Go Ahead

De relatie met De Graafschap lijkt niet meer te redden, al hoopt Sow nog van wel. "Als ze uit de emotie zijn, dan begrijpen ze waarom ik deze keuze heb gemaakt." Voor Kowet is hij meteen inzetbaar, ondanks dat hij tegen Feyenoord slechts invaller was. "De voorbereiding is in Engeland erg zwaar, dus ik kan de negentig minuten aan."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd