Poldervaart speculeert over ontslag: "Ik schaam me verrot"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 september 2022 – De Graafschap blijft in de eerste weken onder hoofdcoach Adrie Poldervaart worstelen in de Eerste Divisie. De voormalig assistent-coach van FC Groningen zakte na de 1-2 nederlaag in eigen huis tegen Almere City naar de teleurstellende achttiende plaats in de competitie. De coach houdt voorzichtig al rekening met een ontslag.

Poldervaart speculeert over ontslag: "Ik schaam me verrot"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit is een enorme teleurstelling", verzuchtte de hoofdcoach na afloop voor de camera van ESPN. Supporters floten de Doetinchemmers massaal uit, zwaaiden met witte zakdoekjes en zongen de klassieker 'schaam je kapot'. "Dat is hartstikke logisch. Ik mag dan als trainer een passant zijn, maar dit doet mij ook pijn. I k schaam me verrot als ik voor die supporters sta, het is gewoon schaamte."

Poldervaart merkt dat hij de zondebok is voor het publiek. "Zodra het niet loopt, ligt het aan de hoofdtrainer. Bij de hoofdtrainer ligt altijd de fout. Ik ben geen klein kind, als dat de oplossing is... Maar ik moet wel zeggen dat hier de laatste jaren echt heel veel is gebeurd. Dan moet je bedenken: zijn al die coaches dan niet capabel genoeg geweest?"

De voormalig topcoach bij de amateurs begon vol frisse moed aan zijn nieuwe avontuur. "Ik heb een prima band met de supporters, daar heb ik een hoop werk ingestopt. Dan is het klote dat je dat niet kan teruggeven met punten, want dat is toch het beste cement. Het is gewoon een dramatische start, de mensen hebben groot gelijk dat ze teleurgesteld zijn."

Lees ook: overzicht van de duels in de Keuken Kampioen Divisie

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd