PSV denkt aan 'Ajax-vorm' in zoektocht naar opvolger van De Jong

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – PSV is op de achtergrond druk bezig met een vervanger voor John de Jong. De voormalig technisch directeur van de Eindhovenaren vertrok twee weken geleden bij de club. PSV denkt naar verluidt aan een oplossing met twee vervangers en heeft het verlanglijstje klaar liggen.

PSV denkt aan 'Ajax-vorm' in zoektocht naar opvolger van De Jong

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV de vacature in eerste instantie intern op te vangen. Daarbij zijn hoofd scouting Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber momenteel de belangrijkste kandidaten. Zij hebben echter geen ervaring met de functie van technisch directeur en dus hoopt de koploper van de Eredivisie een ervaren rechterhand aan te stellen.

In die zoektocht zijn volgens het Brabantse medium twee namen gevallen in het Philips Stadion. Jordy Zuidam (FC Utrecht) en Mark-Jan Fledderus (FC Groningen) worden gezien als geschikte aanwinsten voor de clubleiding. De 42-jarige Zuidam is sinds 2017 de technisch directeur van Utrecht. Fledderus (39) werkt sinds 2019 bij Groningen en had eerder dezelfde funtie namens Heracles Almelo.

John de Jong
PSV nam twee weken geleden verrassend afscheid van De Jong, die sinds 2018 als technisch directeur aan de club verbonden was. Na een hectische transferperiode was de Raad van Commissarissen het vertrouwen in hem kwijtgeraakt. Daarop besloot De Jong zelf op te stappen in het Philips Stadion. Onder meer de beslissing om Cody Gakpo niet te verkopen, zorgde voor veel wrijving in Eindhoven.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd