Fledderus gaat kort in op geruchten over 'transfer' naar PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 september 2022 – Volgens Mark-Jan Fledderus is er op dit moment geen sprake van een overstap naar PSV. De Eindhovenaren hebben de technisch directeur van FC Groningen op het oog om de vertrokken John de Jong op te volgen, maar van gesprekken is nog geen sprake.

Fledderus gaat kort in op geruchten over 'transfer' naar PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bevestigt Fledderus zelf tegenover RTV Noord. "Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren", begint de directeur. "Het enige dat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen. Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel aan de lijn. Op dit moment is het geen issue in ieder geval", aldus de oud-middenvelder.

Fledderus maakte in 2019 de overstap van Heracles naar FC Groningen, waar hij zich ontwikkelde tot een van de meest talentvolle technisch directeuren van Nederland. De laatste jaren verkocht hij talloze spelers voor boven de miljoen euro. Alleen al afgelopen zomer maakte Groningen met de verkoop van Bjorn Meijer en Jørgen Strand Larsen twee grote klappers.

Fledderus is niet de enige naam die op de verlanglijst van PSV is verschenen. De topclub denkt ook aan het binnenhalen van Jordy Zuidam van FC Utrecht. Ook de naam van Grétar Steinsson is gevallen.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd