Gakpo rekent zich niet rijk: "Arsenal wordt totaal andere wedstrijd"

16 oktober 2022, 16:50   Bijgewerkt: 16 oktober 2022, 16:55

Cody Gakpo is tevreden met de overwinning van zijn PSV op FC Utrecht. De Eindhovenaren kenden in het eigen Philips Stadion een uitstekende generale repetitie voor de kraker tegen Arsenal. Gakpo weet dat het bezoekje aan Londen totaal anders gaan worden voor PSV.

PSV stuurde Utrecht met een 6-1 pak slaag terug naar huis. "Ik denk dat we slordig aan de wedstrijd begonnen, al kwamen we wel snel op 1-0", vertelde Gakpo na de wedstrijd bij ESPN. "Daarna viel de 1-1 voor ons ongelukkig, maar herpakken we ons en gaan we er overheen. We hebben de afgelopen weken laten zien dat we een goede ploeg zijn. Het is aan ons de taak om dat blijven doen."

Gakpo ziet wel dat hij en zijn ploeggenoten de laatste weken in een goede vorm steken. Daar is de international van Oranje blij mee, al is het geen garantie voor Arsenal. "Ik denk dat we een lekker gevoel aan deze wedstrijd overhouden. Dat nemen we mee naar donderdag, maar dat wordt weer een totaal andere wedstrijd. We gaan het bekijken hoe we dat gaan aanpakken", aldus de aanvoerder.

Europa League

Aanstaande donderdag staat er voor PSV een belangrijke wedstrijd op het programma in de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij brengt een bezoekje aan Arsenal, de koploper van groep A. PSV heeft twee punten minder na drie wedstrijden en aast op een stunt bij de koploper van de Premier League. Het duel werd eerder afgelast vanwege het overlijden van Queen Elizabeth.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen