Kopzorgen bij Frankrijk en België: sterspelers onzeker voor WK

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 oktober 2022 – Over slechts drie weken zijn de beste voetballers ter wereld te bewonderen op het WK in Qatar. Toch zullen zeker niet alle sterren aanwezig zijn op het eindtoernooi. Onder meer Frankrijk en België moeten zich kort voor de start zorgen maken.

Kopzorgen bij Frankrijk en België: sterspelers onzeker voor WK

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kregen de Fransen maandag slecht nieuws te horen over Paul Pogba. De middenvelder was sowieso al sinds april uit de roulatie vanwege een knieblessure, maar leek toch op tijd terug te keren. Op de training van Juventus liep hij maandag echter een nieuwe blessure op, dit keer aan zijn dijbeen. Dat meldde onder meer La Gazzetta dello Sport. Hij zal daarom nog zeker tien dagen extra niet inzetbaar zijn voor Juventus. Omdat over anderhalve week de definitieve Franse selectie bekendgemaakt zal worden, lijkt de kans dat Pogba mee zal gaan inmiddels erg klein.

In België kampt Romelu Lukaku met soortgelijke problemen. De spits had er zelfs alweer twee wedstrijden opzitten nadat hij daarvoor twee maanden uit de roulatie was, maar liep nu dus een nieuwe blessure aan zijn dijbeen op. Tot nu toe is alleen nog bekend dat hij het Champions League tegen Bayern München van komende dinsdag aan zich voorbij moet laten gaan. Of ook het WK in gevaar komt, is nu nog niet te zeggen.

Memphis Depay
Ook Louis van Gaal is niet zonder zorgen in aanloop naar het WK. Memphis Depay is het grootste vraagteken. Hij moet bij FC Barcelona al een maand geblesseerd toekijken, en hoewel zijn rentree eraan zit te komen, is het de vraag of dat op tijd zal zijn. Ook Matthijs de Ligt diep deze week een blessure op, maar voor hem lijkt het WK niet in gevaar te komen. Marten de Roon is wel nog een vraagteken. 

Lees ook: Zorgen nemen toe richting WK: ook dinsdag geen rentree Memphis

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd