'Manchester United waagt in januari nieuwe poging voor Gakpo'

5 november 2022, 19:07

Manchester United gaat in de winterse transferwindow opnieuw proberen om Cody Gakpo naar de Premier League te halen. De Engelse topclub van coach Erik ten Hag was afgelopen zomer al in de markt voor de PSV'er, maar destijds pakte de grootmacht niet door. PSV kan in januari op een belletje rekenen.

Volgens de goed ingevoerde journalist Rudy Galetti, die onder meer werkzaam is voor Calciomercato en de laatste jaren regelmatig als eerste op de hoogte was van transfers in het topvoetbal, voeren PSV en Manchester United momenteel verkennende gesprekken. De onderhandelingen verlopen vooralsnog snel en positief, zo schrijft Galetti op Twitter.

Het zou zomaar kunnen dat Manchester United en PSV de komende weken al een akkoord bereiken over een transfer. Daarmee zou een wens van coach Erik ten Hag in vervulling gaan. De Nederlander heeft Gakpo, die hij in zijn tijd als coach van Ajax al regelmatig trof, hoog op zijn verlanglijst staan. Gakpo zou na Lisandro Martínez, Antony en Tyrell Malacia de vierde speler in korte tijd worden die de Eredivisie verruilt voor een avontuur op Old Trafford.

Gakpo stond afgelopen zomer ook op de radar van clubs als Leeds United en Southampton, maar een akkoord bleef uiteindelijk uit. De aanvaller besloot een extra jaar bij PSV te blijven, mede met het oog op het WK in Qatar. PSV staat open voor een verkoop als het een goed bod ontvangt. In de Eredivisie was de aanvaller in twaalf duels al goed voor negen goals en elf assists.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen