Familie Nouri helpt Mo Ihattaren; Frenkie de Jong belangrijk voor FC Barcelona | FCUpdate Recap

9 november 2022, 09:14

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 8 november.

Driessen onthult: "Ihattaren deels ingetrokken bij familie Nouri"

Mohamed Ihattaren woont inmiddels deels in bij de familie van Abdelhak Nouri. Dat heeft Telegraaf-journalist Valentijn Driessen dinsdagavond onthuld in het televisieprogramma Vandaag Inside. De familie Nouri hoopt de talentvolle Utrechter te helpen om zijn loopbaan weer op de rails te krijgen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Barcelona wint op valreep bij Osasuna door prachtassist Frenkie

FC Barcelona heeft de topper op bezoek bij Osasuna vlak voor tijd weten te winnen met 1-2. Na een vroege achterstand en een rode kaart in de eerste helft wist de Blaugrana mede door een prachtige assist van Frenkie de Jong de winst te pakken en zo aan kop te blijven in La Liga. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Bayern na tumultueuze eerste helft alsnog ruim langs Werder

Bayern München heeft het thuisduel met Werder Bremen ruim weten te winnen. In München stokte de teller bij 6-1, al ging het na afloop vooral over de geblesseerd uitgevallen Sadio Mané. De aanvaller speelt binnenkort met Senegal op het WK in Qatar tegen Oranje. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Oranje-opponent Senegal in spanning; sterspeler Mané valt uit

Sadio Mané is dinsdagavond niet ongeschonden uit de wedstrijd tussen Bayern München en Werder Bremen gekomen. De aanvaller van Senegal moest zich al na twintig minuten laten vervangen door Leroy Sané. Het is niet duidelijk of dat grote gevolgen heeft voor het WK in Qatar. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Napoli droomt al van titel; AC Milan blameert zich bij laagvlieger

AC Milan is er dinsdagavond niet in geslaagd om de achtervolging in te zetten op Napoli. De regerend landskampioen van Italië kwam op bezoek bij Cremonese niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijk. Daarmee verdwijnt Napoli langzaam maar zeker uit het zicht van de Milanezen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Piqué krijgt tijdens laatste wedstrijd voor Barcelona rood als reserve

Gerard Piqué moest uit hoge nood op de bank zitten voor het duel van Barcelona op bezoek bij de verassende nummer vijf Osasuna, maar van een toegift na zijn afscheid in Camp Nou was geen sprake. Piqué kreeg namelijk tijdens de rust een rode kaart, nadat hij commentaar had op de leiding. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen